Wandafwerking in Nijmegen

Onze schilders zijn van mening dat wandafwerking meer is dan een lik verf in de juiste kleur. Onze allround vakmannen kunnen u dan ook helpen met de meest bijzondere soorten wandafwerking.

Wilt u uw wand omtoveren in een school- of magneetbord? Zou u graag fotobehang willen laten plaatsen? Of zou u uw wand graag een leuke structuur geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat we voor u kunnen betekenen

We verzorgen wandafwerking voor elke smaak en portemonnee. Kies samen met onze experts de oplossing die uw visie omzet naar een prachtige praktijk en verhoog zo de waarde van uw woning en natuurlijk uw woonplezier. We geven u graag advies over de verschillende materialen, onderhoud en presenteren voordat we aan de slag gaan altijd een duidelijke kleurschets. Op die manier krijgt u alvast een voorproefje van het eindresultaat.

We realiseren voor u onder andere:

  • schilderwerk;
  • behang;
  • houtreparatie en deelvervanging.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u uw wanden op een bijzondere manier laten afwerken? Of bent u op zoek naar de vakman voor schilderwerk en behang? Neem dan contact met ons op. We overleggen de mogelijkheden graag met u.