Het hele jaar geholpen: de winterschilder

Bij ons schildersbedrijf staan we het hele jaar door voor u klaar. Schilderwerk laat zich immers niet sturen door seizoenen en is juist in de winter extra kwetsbaar. Omdat we vinden dat elk pand van januari tot en met december in optimale staat zou moeten verkeren werken we ook als winterschilder.

Het laagseizoen valt tussen 21 november en 21 maart en biedt u een aantal slimme voordelen.

Voordelen

Schakelt u onze schilders in in de bovenstaande periode? Dan profiteert u van een aantal slimme voordelen.

  • Een gereduceerd tarief. In het laagseizoen hanteren we een aangepast tarief en betaalt u dus minder voor de zelfde kwaliteit.
  • Snelle service. Doordat er minder klussen binnenkomen in de winter kunnen we u sneller van dienst zijn. Geen lange wachtlijsten dus, maar snelle service.
  • Binnen- en buitenschilderwerk. In de winter pakken we uw binnen- en buitenschilderwerk in één keer voor u op. Hierdoor hoeft u slechts een keer een schilder in te huren en bent u dus snel geholpen.

Gegarandeerde kwaliteit in Nijmegen

We werken het hele jaar door volgens de zelfde hoge kwaliteitsstandaard. Ook in de winter kunt u dus rekenen op duurzaam schilderwerk. Door te werken met speciale verf kunnen we ook buiten voor u aan de slag en is onze service altijd constant. Bovendien komen we na twee jaar de staat van het schilderwerk controleren en werken we eventuele beschadigingen kosteloos bij.